Projekt Kantrida - Rio

Novo na tržištu! Novogradnja - 48 stanova!

Projekt će biti sagrađen na lokaciji Kantrida – Marčeljeva Draga. U neposrednoj blizini Projekta - na pješačkoj udaljenosti nalazi se sva potrebna infrastruktura - osnovne škole Kantrida i Zamet , sportska dvorana Zamet, bazenski kompleks Kantrida sa plažom, otvoreni teniski tereni Tenis Kluba Kvarner, vrtići, tržnica, dućani itd. Projekat „RIO“ nalazi se na savršenoj prometnoj poziciji, autom tek par minuta od centra grada i isto udaljen od Opatije.

Sukladno detaljnom planu u planu je gradnja stambeno-poslovnog kompleksa. Trenutačno se gradi objekat B4 (2Po+Priz+8). U suterenu objekata nalazi se garažni prostor sa parkirnim mjestima. Od prvog do osmog kata se nalaze stanovi, ukupno 48 stanova. Stanovi su 1s+db (47m2) 2s+db (56, 57, 60, 73 m2) i 3s+db (96 m2).

Čitav projekat tako i stanovi zadovoljavaju više kriterije kvalitete gradnje i viši nivo uredjenja. Kompletna gradnja i uređenje stanova je na višem nivou od uobicajenog, 10 cm termo fasade, etažni sistem grijanja (radijatori), klima uređaj u dnevnom dijelu, 1. klasa keramika i parketa, protuprovalna vrata ulaza u stan, višekomorna pvc stolarija, lift itd. Zgrada ulazi u A ktg energetske učinkovitosti što jamči minimalne troškove stanovanja.

 


Svi kupci stambenih prostora već prilikom potpisivanja Predugovora potpisuju da su suglasni sa Pravilnikom o kučnom redu koji osim osnovnih pravila ponašanja definira i da stanari ne smiju zatvarati lodje i balkone u pvc, alu i slične stolarije, da ne smiju unutarnje dijelove balkona i lodje (fasada) farbati na način da se razlikuju od ostale fasade, ne smije se sušiti robu van balkona i lodja, ne smije se na fasadu postavljati klime, antenske i sl. uređaje.

Konačne prodajne cijene stanova će se kretati od 1.750 – 1.850 eura/m2 sa uključenim pdv-om.

Za sve detaljne informacije i dogovor termina za prezenzaciju nazovite 051/333-407; 051/330-065
info@dogma-nekretnine.com

SAMO KOD NAS!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti te anonimizirane statistike pristupa. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Pretraživanje