Projekt Rešetari

Predstavljamo Vam novi projekt na tržištu!

Projekt Rešetari

Projekt je sagrađen u prigradskom kvartu Rešetari koji se nalazi između Rijeke i Opatije. Svojom arhitekturom Projekat je idealan odabir za sve one koji cijene estetiku moderne arhitekture.  

Sukladno detaljnom planu izgrađene su dvije zgrade (Po+Priz+3). U suterenu objekata nalazi se garažni prostor sa parkirnim mjestima. Od prizemlja do trećeg kata se nalaze stanovi (18 stanova u prvoj i 15 stanova u drugoj zgradi – ukupno 33 stana).

U neposrednoj blizini Projekta nalaze se sva vrtić, osnovna škola, sportska dvorana, otvoreni sportski teren, banka, pošta, restorani, kafići, ambulanta, apoteka, veterinar itd. Projekat se nalazi na potezu između Rijeke i Opatije i kao takav je na savršenoj prometnoj poziciji, autom tek 5-10 minuta od centra Rijeke i isto toliko udaljen od Opatije.     

Od ukupno 33 stana u obje zgrade na prodaji je još 19 stanova. Slobodni stanovi su 1s+db (42, 46, 48, 50 ,52 m2), 2s+db (60, 65, 72 m2) i 3s+db (72, 84, 87, 95 m2). Čitav projekat tako i stanovi  zadovoljavaju visoke kriterije kvalitete gradnje i visok nivo uređenja.

Kompletna gradnja i uređenje stanova je na višem nivou od uobicajenog, 10 cm termo fasade, sustav podnog grijanja + klima, 1. klasa keramika i parketa (mogućnost odabira keramike i parketa u dogovorenoj cijeni), prvoklasne sanitarije, staklena ograda lođe, višekomorna pvc stolarija sa troslojnim staklom i roletama, protuprovalna vrata ulaza u stan, lift u zgradi itd.

Projekt RešetariZgrada ulazi u A ktg energetske učinkovitosti – sto jamči minimalne troškove stanovanja.

Posebno želimo naglasiti predivan panoramski pogled na Kvarnerski zaljev koji se pruza iz svakog stana.

Svi kupci stambenih prostora već prilikom potpisivanja Predugovora potpisuju da su suglasni sa Pravilnikom o kućnom redu koji osim osnovnih pravila ponašanja definiraju i da stanari ne smiju zatvarati lodje i balkone u pvc, alu i slične stolarije, da ne smiju unutarnje dijelove balkona i lođe (fasada) farbati na način da se razlikuju od ostale fasade, ne smije se sušiti roba van balkona i lođa, ne smije se na fasadu postavljati klime, antenske i sl. uređaje (postoje centralni sustavi).

Ovisno o odabiru stana (veličina, pozicija, orjentacija) kao i modelu placanja cijena stanova varira već od 1.700eur / netto m2 stana.
Cijena sadrži stan i pomoćni prostor. Navedena cijena sadrži pdv, sto znači da se ne plaća porez na promet nekretninama.
Molim Vas da na cijenu ukalkulirate posredničku naknadu od 3%.

Početak gradnje prve zgrade je bio 10/2015 i završetak je planiran za ljeto 2016.
Početak gradnje druge zgrade je planiran za 04/2016 i završetak je planiran za 01/2017.

Za sve detaljne informacije i dogovor termina za prezenzaciju nazovite 051/333-407; 051/330-065
info@dogma-nekretnine.com


SAMO KOD NAS!

 

Projekt Rešetari

 

Projekt Rešetari

 

Projekt Rešetari

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti te anonimizirane statistike pristupa. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Pretraživanje