10.10.2018

Na posao sa psom? Zašto ne! Pogledajte kako smo se u Dogmi družili s ljubimcima na Međunarodni dan zaštite životinja!

O ljubimcima i njihovoj učinkovitosti za zdravlje ljudi, nepotrebno je previše pričati jer se sve zna! Nesebičnu ljubav koju nam pružaju naši četveronožni prijatelji, dokazano odlično utječu na psihofizičko zdravlje čovjeka, od najranije dobi.
Svake godine 04. listopada, održava se Međunarodni dan zaštite životinja. Dogma je izuzetno ponosna na činjenicu da osim što brine o vašim nekretninama, brine i o svojim kućnim ljubimcima.
 
Malo da se pohvalimo, Dogma je i prva „pet friendly“ agencija u Hrvatskoj! To znači da ne morate tražiti gdje ostaviti svog psića, gdje ga zavezati, kako ga prevesti i slično. U Dogmu jednostavno ušećete sa svojim četveronožnim ljubimcem i obavite sve što treba!


 
Upravo na Međunarodni dan zaštite životinja, djelatnici Dogme sa sobom su poveli na posao i svoje ljubimce, a i naši su klijenti sa doveli svoje psiće svih oblika, veličina i boja.
Uz to, skupljali smo i dobrovoljne priloge za Društvo za zaštitu životinja, a svi koji žele to mogu učiniti u svim Dogminim poslovnicama do kraja ovog tjedna! Za prikupljeni iznos, kupiti će se hrana za pse iz azila.
I ne zaboravite – kućni ljubimac je velika odgovornost, ali i velika radost. I zato udomite iz azila ili kupite od odgovornog uzgajivaća i pružite im topli dom i ljubav. Vratiti će vam se stostruko!
A u našoj foto galeriji provjerite kako smo se zabavili s krznenim prijateljima!

Tekst: D.Š.

Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje