29.11.2021

Od sada imate i dodatni razlog da Kostrenu zavolite – još više!

Nije stigao još ni ovogodišnji Božić, a mi vas već pitamo što biste si poželjeli za Božić sljedeće godine? Ponudit ćemo vam ideju za poklon koja je bez premca – novi stan u Kostreni!

Di ćemo? Ajmo đir do Žurkova! Omiljena rečenica koju slušamo svakodnevno. Jedna od najdražih šetnica svih Riječana i njihovih gostiju, Kostrena se može pohvaliti i šljunčanim plažama, zelenilom i čistim morem, kao i prirodnim okružjem na kakvom bi joj pozavidjele mnoge svjetske destinacije. S jedne strane Učka, s druge Bakarski zaljev. Ušuškana u sigurnost ove prirodne luke, a nadohvat svih pogodnosti koje pruža grad, Kostrena je odabir broj jedan za život!

Svaka faza života nosi svoje želje i potrebe, ali složit ćete se, u baš svakoj životnoj fazi želimo udoban i moderan dom, baš onakav kakav treba biti. I sad sjednite i zamislite da možete sjesti opušteno na balkon, s jedne strane gledati zalazak sunca, a s druge uživati u sunčanim danima i predivnim plažama koje su vam nadohvat ruke. Projekt Kostrena Hills ostvaruje sve vaše želje i potrebe!

Na mirnoj lokaciji naselja Paveki koja pruža privatnost, a opet nedaleko svih potrebnih sadržaja, škole, vrtića, i jedinstvene šetnice Žurkovo gradi se nova kvalitetna novogradnja koju čine suteren i prizemlje te još 4 kata s ukupno 58 stambenih jedinca.

 

Bezbrižno postaje moguće

Kostrena (i vi!) zaslužuju samo najbolje, pa će tako svi stanovi biti opremljeni visokokvalitetnim materijalima.

Kupaonice s podnim grijanjem i prvoklasnom keramikom te Vileroy&Boch sanitarijama postaju vaša privatna spa oaza i moćno oružje u borbi protiv svakodnevne užurbanosti. Nakon tuširanja, slijedi opuštanje u dnevnom boravku s hrastovim parketom koji će dati potrebnu dozu topline, a uz čašu vina i otvorena klizna vrata na balkonu, vaš novi dom postaje spojen i s okolnom prirodom.

O sigurnosti i visokim režijama ne morate brinuti, jer vas štiti vrhunska stolarija ali i protupožarna vrata. Nošenje teških vrećica zaboravite, jer je tu bešuman lift koja vas u nekoliko sekundi vodi do vašeg doma.

Ne morate brinuti niti o parkiranju, jer će u sklopu zgrade biti dostupno 27 parkirališnih mjesta, kao i 40 garažno-parkirališnih mjesta. Na svakom će parkirnom mjestu biti postavljena i priprema za punjenje električnih automobila. A kako i ne bi, kada je Kostrena već odavno zakoračila u budućnost! Bezbrižno zaista postaje moguće!

Brinemo o vašem novčaniku

Moći ćete izabrati vaš novi dom s jednom, dvije ili tri spavaće sobe i dnevnim boravkom, od 56,05 m2 pa sve do 111.29 m2

Obzirom na posebnost lokacije i projekta, pripremili smo i pogodnosti i popuste koji se ostvaruju ovisno o terminima uplata. Ne brinite, jer mi brinemo o vašem novčaniku! Tako je cijena od 01.01.2022.g. do 30.04.2022.g. snižena 4%, a od 01.05.2022. do 31.08.2022.g. 2%. Cijene stanova po kvadratu kreću se od 2.300 eura/m2 do 2.600 eura/m2 s uključenim PDV-om, u protuvrijednosti u hrvatskim kunama.

Rezervirajte svoj termin za prezentaciju ovog projekta na jednoj od najljepših lokaciji na istočnoj strani grada! Obratite nam se s povjerenjem, jer smo tu za Vas!

Tekst: D.Š.

Više o projektu: https://dogma-nekretnine.com/projekt-kostrena-hills

DOGMA NEKRETNINE
RIJEKA, F.La Guardia 6
051/341-080, 051/564-890