APN - Subvencionirani krediti


Pripreme za novi krug subvencioniranih kredita već su krenule (prikupljanje dokumentacije, procjena nekretnine i obrada zahtjeva)

APN bi zahtjeve građana za subvencionirane stambene kredite trebao početi zaprimati od 21. ožujka. 

Subvencionirani krediti nude mladim obiteljima mogućnost rješavanja stambenog pitanja uz povoljnije uvjete i znatnu uštedu.

Osim kupnje, ovim kreditima moguće je i graditi, dograđivati ili rekonstruirati nekretninu.

Za vas ćemo provjeriti uvjete u bankama, pronaći najbolje rješenje i uputiti vas u daljnje korake za realizaciju APN kredita. Besplatno, bez dodatnih troškova i naknada.

Natječaj traje dok se ne potroše predviđena sredstva. Ovaj će poziv biti otvoren sve do utroška planiranih sredstava za subvencioniranjem, što u 2022. godini iznosi 50 milijuna kuna.

Bez obzira na trajanje, pripremite se na vrijeme, nazovite nas, dogovorite termin, pošaljite mail, napravite prvi korak i olakšajte si put do vlastitog stana/kuće. Nemojte razbijati glavu kome predati zahtjev i kada, u koju banku ići, što Vam od dokumentacije treba. Taj dio prepustite nama, dozvolite da Vas vodimo od provjere kreditne sposobnosti do isplate kredita.
 


Osnovno o subvenciji vjerujem da znate:

subvencija traje 5 godina i u tom periodu subvencionira se minimalno 30% mjesečne obaveze. Koji postotak, ovisi o lokaciji. Subvencija se može produžiti za 1 godinu za svako dijete koje živi u kućanstvu ili za 2 godine ukoliko dobijete dijete u razdoblju dok traje subvencija. Uvjet je da imate kreditnu sposobnost odnosno da banka odobri kredit, da nemate nekretninu u svom vlasništvu i da ste mlađi od 45 godina. Nekretnine u vlasništvu ne smije imati niti bračni/vanbračni drug . Važno je da nekretnina koju kupujete ima uporabnu dozvolu. Ukoliko gradite, dograđujete ili trebate rekonstruirati građevinu potrebno je imati građevinsku dozvolu.

Nekretnina se ne smije davati u najam dok traje subvencija i minimalno dvije godine nakon isteka subvencije.

Detaljnije o subvencioniranim stambenim kreditima možete pročitati na sljedećem linku:
https://apn.hr/subvencionirani-stambeni-krediti/najcesca-pitanja

Čini Vam se komplicirano, nemojte odustati, sve je jednostavno kada Vas vodi tim ljudi koji znaju svoj posao.

ZAŠTO ODABRATI DOGMA KAPITAL d.o.o.?

Iza nas je velik broj zadovoljnih klijenata i realiziranih stambenih kredita. Naši klijenti su garancija našeg znanja, kvalitete i stručnosti.

Obratite nam se s povjerenjem, iskoristite naše iskustvo!

S Dogma kapitalom ste u sigurnim rukama!

DOGMA KAPITAL
Ured: Korzo 35, Rijeka

051/321-085
051/321-086
info@dogma-kapital.com
KREDITNE POSREDNICE:

marina.jakovcic@dogma-kapital.com
gabrijela.jost@dogma-kapital.com
ariana.niksic@dogma-kapital.com


ZATRAŽITE DETALJNE INFORMACIJE I SASTANAK
Ispunite navedene podatke
 

Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje