DREAM (Dogma Real Estate Agency Magazine)

PRVI SPECIJALIZIRANI ČASOPIS EKSKLUZIVNIH NEKRETNINA I BRENDOVA U REGIJI!

 

Potaknuti sve većim brojem ekskluzivnih nekretnina u našoj ponudi i povećanjem potražnje za istima, časopis „DREAM“ je ogledalo luksuza, dizajna i prestiža Primorsko-goransk, Istarske  županije, ali i šire. Predstavljamo ekskluzivne stanove, kuće, kamene ville, hotele, projekte te potencijalne investicije.

Iza sebe imamo duži niz godina izdavaštva u vidu časopisa „Dogma nekretnine“ koji je namjenjen tržištu nekretninama riječkog područja i okolice. Upravo nas je to i potaknulo na realizaciju novog projekta -  jedinstvenog, ekskluzivnog časopisa „DREAM„ (Dogma Real Estate Agency Magazine). Pomno smo odabrali crème de la crème iz našeg bogatog portfelja nekretnina, a jednako pažljivo odabiremo i naše partnere, banke, eksluzivne brendove, hotele, restorane, wellnesse, trgovine, osiguranja, salone namještaja, jahte, dentalne poliklinike i slično.

Časopis se distribuira na raznim ekskluzivnim lokacijama, u atraktivnim hotelima (u Rijeci, Opatijskoj rivijeri, Istri, Krku i Zagrebu) yacht marinama, restoranima, na jahtama, raznim poliklinikama, salonima namještaja, u luksuznim vilama i stanovima, auto i beauty salonima na području naše županije, Zagreba, ali i van granica Hrvatske, u Monacu, Azerbaijanu-Baku i Milanu na raznim sportskim dogadjanjima te na internacionalnim sajmovima u Moskvi i Kiewu na kojima smo prisustvovali u 2014. i 2015.godini.

Magazin je godišnjak i izlazi isključivo na engleskom jeziku. Zelja nam je da potencijalnim kupcima olakšamo odabir novog doma, približimo tržište nekretnina našeg područja te zajedno pronađemo nekretninu iz snova!

DREAM magazine možete pronaći u svim našim poslovnicama.

On line verziju možete prelistati klikom na magazin.

WELCOME TO DREAM!

DREAM BR. 7


 

DREAM BR. 6

DREAM BR. 5 2017./2018. 

DREAM BR. 4   2016./2017.

 


 

 

ISSUE 3. 2015./2016.

 

 


ISSUE 2. 2014.

 

ISSUE 1. 2013.

 

DREAM (Dogma Real Estate Agency Magazine)

Predstavljanje časopisa

Prvi broj magazina DREAM-a predstavljen je 2013.godine na press konferenciji gdje su Dream predstavili suvlasnik Dogme Ivan Ljubičić i voditeljica marketinga Danijela Korkut.

DREAM (Dogma Real Estate Agency Magazine)

DREAM (Dogma Real Estate Agency Magazine)


IMPRESSUM – “DREAM”

Issue 1 – 2013.

Issue 2 - 2014.

Issue  3 - 2015.

Issue 4 - 2016/2017.

Issue 5 - 2017/2018.

IZDAVAČ
Dogma nekretnine d.o.o. F.La Guardia 6, 51 000 RIJEKA
info@dogma-exclusive.com

Direktor
Branko Papeš
papes@dogma-nekretnine.com

Urednica
Danijela Korkut
danijela@dogma-nekretnine.com

Marketing - prodaja oglasnog prostora

marketing1@dogma-nekretnine.com

Kontakt Monaco: ivan.ljubicic@dogma.hr

Tisak, grafičko uređivanje i priprema za tisak
Tiskara Igmar
info@tiskaraigmar.hr