Društveno odgovorno poslovanje

Vjerujemo u moć pozitivne promjene. Kao odgovorni članovi zajednice, posvećeni smo podršci inicijativa koje doprinose boljem svijetu. Naša posvećenost društveno odgovornom poslovanju ogleda se kroz sponzorstva i donacije koje pružamo organizacijama i projektima koji imaju pozitivan utjecaj. Partnerstva su ključna za izgradnju održivih zajednica. Kroz naša sponzorstva podržavamo događaje, projekte i inicijative koje promiču sportski život, obrazovanje, kulturu, zdravlje i očuvanje okoliša. Nastojimo biti aktivni sudionici u stvaranju pozitivnih promjena i potičemo kreativnost i napredak kroz naša sponzorstva.

Pružanje podrške organizacijama koje rade na rješavanju ključnih društvenih izazova prioritet je u našem poslovanju. Naše donacije usmjerene su prema programima koji podržavaju obrazovanje, sport, pomoć zajednicama u potrebi, zaštitu okoliša i razvoj inovacija. Smatramo da je ulaganje u bolje sutra temelj našeg djelovanja danas.

Naš cilj nije samo pružiti financijsku podršku, već i biti partner u ostvarivanju vizija i ciljeva organizacija s kojima surađujemo. Želimo stvarati održive promjene i pozitivan utjecaj u zajednicama u kojima poslujemo.

Ponosni smo sponzori i donatori:

- VATERPOLSKI KLUB PRIMORJE RIJEKA

- RUKOMETNI KLUB ZAMET - RIJEKA

- DJEČJA BOLNICA KANTRIDA - RIJEKA

- OSNOVNA ŠKOLA VLADIMIR GORTAN - RIJEKA

- UDRUGA SRCE ZA NJU RIJEKA

- LABIN HANDBALL CUP 2024.