Postani Dogma

U Dogmi smo svjesni izazova koje je pred nas postavio ovaj "nevidljivi neprijatelj", virus COVID – 19. I ne samo poslovno, već i privatno. Potaknuo nas je na duboko i intenzivno promišljanje o životu i svijetu, ispitivanje vlastitih granica strpljenja, izdržljivosti, na razmišljanje o jednoj novoj budućnosti, koja nas sve skupa čeka. Kakva će biti? Sve što smo do sada znali ili mislili da znamo je poljuljano, shvatili smo da ne postoji apsolutna sigurnost i da nam ju nitko ne može jamčiti, a istovremeno shvaćamo da smo sami zapravo najveći krojači svoje sreće i sigurnosti. U svim segmentima življenja na koje možemo utjecati.
Ovo je specifičan trenutak, s kakvim se nismo susreli za svojih života, i ne želimo ga shvatiti olako. Ne smijemo. U Dogmi smatramo da se novonastaloj situaciji moramo maksimalno PRILAGODITI PROMJENAMA. A one su sada ključne, one će uvelike odrediti naše živote "nakon korone", one će nas voditi ka vrhu, ukoliko tako odabremo. U Dogmi biramo uspjeh, vrh, želimo biti najbolji! Ne želimo samo OSTATI najbolji, želimo to I IZNOVA POSTATI!
Kako je prilagodba tržištu neminovna, u Dogmi nismo spavali, nismo odmarali, već smo prethodno razdoblje maksimalno iskoristili i poduzeli brojne poslovne aktivnosti u svrhu nastavka poslovanja još jačim tempom, i s još boljim rezultatima. A što smo to radili?

  • Uveli smo online edukacije, radionice, webinare
  • Uveli smo redovne online sastanke
  • Intenzivirali smo internu komunikaciju kreiranjem grupa na različitim platformama
  • Intenzivirali smo komunikaciju s klijentima putem svih dostupnih online, elektroničkih oblika
  • Pojačali smo marketinške aktivnosti, uveli novosti i u načinima oglašavanja
  • Prebacili smo cjelokupno poslovanje na novi informatički sustav, itd.

Ukoliko vas interesira pridružiti se Dogma timu s ciljem da iz krize zajedno izađemo spremniji nego ikada te sudjelovati s nama u ostvarenju novih poslovnih uspjeha, slobodno nam se možete obratiti putem e-maila: ljudski.resursi@dogma-nekretnine.com