Vedran Prica Agent s licencom
Mobitel
095/812-6476
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

O meni

Rođen sam u Puli 1984. godine, gdje sam završio srednju Hotelijersko-turističku školu.  U Rijeku sam se preselio 2003. godine, kada sam upisao Tehnički fakultet. U razdoblju od 2006. do 2013. godine radio sam u osiguranju ljudi i imovine, a zbog prirode posla spoznao sam što znači imati odgovornost i koliko je potrebno znati  dobro reagirati u zahtjevnim situacijama. Kada sam 2018. godine ostvario suradnju s poznatom riječkom agencijom za nekretnine Dogma, shvatio sam koliko je bitno razumjeti odgovornost koju imamo kada kupac ili prodavatelj zahtijeva naše usluge. Postavljanjem sebe u ulogu kupca kada je u pitanju odabir nekretnine pokazujem kupcu kako mu ne prodajem nekretninu, već kupujem s njim. Smatram da se time ističem od većine svojih kolega, bitna mi je kvaliteta i fokusiram se na zadovoljstvo klijenata. 
Ocjenu za svoj trud i rad dobio sam 2019. godine titulom agenta godine na razini Hrvatske, a 2020. sam titulu potvrdio osvojivši istu titulu druge godine za redom. Cilj mi je pružiti izvanrednu uslugu svojim klijentima, dobiti njihovo povjerenje i biti uz njih kroz cijeli proces kupoprodaje. Ističem se i po tome što svojim klijentima pružam kompletnu uslugu (fullservice). Ako su vam potrebni arhitekti, geodeti ili  izvođači radova, pomoći ću vam u odabiru već provjerenih i pouzdanih  obrta i poduzeća. Ako kupujete nekretninu za turistički najam, nakon realizacije kupoprodaje tu sam za vas da vam pronađem i fullservice agenciju u turizmu. Radim s investitorima, kako hrvatskim državljanima tako i stranim koji su prepoznali Hrvatsku kao zemlju pogodnu za investiranje u nekretnine i turizam. Specijalnost mi je prodaja građevinskih zemljišta i novogradnji, te godišnje ostvarim oko 25 uspješnih kupoprodaja.
Preporuka zadovoljnih klijenata puno mi znači jer ću tako održati poslovanje na željenoj razini. Pristupačnost, komunikativnost i otvorenost u ovom poslu su prijeko potrebne osobine kojima stvaramo povjerenje kod klijenata i tako uspješnu kupoprodaju odradimo sa smiješkom, a nakon toga imamo klijenta koji dalje širi zadovoljstvo pruženom uslugom. 
Ipak, moja najveća strast bila je i još uvijek je, ona prema sportu. Godine 2013. završio sam AIBA trenersku školu boksa i od tada radim kao trener. Kroz sport najviše do izražaja dolazi moja srčanost, fokusiranost i ustrajnost koju primjenjujem i u poslu. Pohađam razne seminare usko vezane uz nekretnine, seminare prodaje i komunikacije kako bi unaprijedio svoja znanja i vještine. Ako želimo pružiti klijentima profesionalnu i kvalitetnu uslugu, smatram da se u sebe treba ulagati kako bi ostvarili odlične rezultate.

 
  • Agent godine2019
  • Agent godine2020
  • Agent godine2021

Nekretnine agenta

Prikazano: 1 - 20 od 108 oglas(a)
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje