Zlatko Ibrišević Agent s licencom
Mobitel
0922470779
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

O meni

Rođen sam u Zagrebu 1964. Nakon završene srednje škole počeo sam raditi na radnom mjestu o kom sam kao dijete sanjao - održavanje zrakoplova i helikoptera. Cijeli svoj radni vijek proveo sam na radnom mjestu koje sam obožavao, učio sam, neprestano se educirao i trudio se znati sve što je bilo vezano za posao koji sam obavljao.

Stekao sam radne navike, odgovornost, disciplinu, predanost i marljivost što mi u svijetu nekretnina pomaže jer sve to,  uz strast prema poslu su prednosti koje ljudi prepoznaju.

Zahvaljujući mojoj drugoj strasti, glazbi, kojom se bavim već 40 godina, stekao sam veliko iskustvo u radu s ljudima i shvatio kako su otvorenost i tolerancija ključne za uspješnu komunikaciju kako sa kolegama tako i sa klijentima.

2009. godine počeo sam raditi u nekretninama i prepoznao sam da je to posao u kojem sam ponovo našao onu istu strast, ponovo sam počeo raditi nešto što me ispunjava i čini zadovoljnim. 2010. postao sam licencirani agent za nekretnine.

Bez obzira na svoje godine, ovaj posao obavljam s jednakom strašću kao što sam obavljao i svaki posao prije ovoga, prvenstveno iz razloga što za razliku od većine imam veliku sreću da cijeli život radim upravo ono što volim.

Nekretnine agenta

Prikazano: 1 - 20 od 266 oglas(a)
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje