MARIJA PUTAR - NOVOSELEC Asistent u posredovanju
Mobitel
091/253-3383
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

O meni

Rođena sam u Dubrovniku  1969.god, gdje sam i završila srednju upravno-pravnu  te u početku radila kao tajnica u firmi za prijevoz putnika.  Nakon rata sam se okušala u raznim poslovima koji su bili za mene strast i izazov. Stekla sam radne navike, odgovornost i marljivost. Na putu tih izazova, doselila sam u Ivanec i odlučila mijenjati svoj život, upoznajući nove strasti i izazove što posredovanje u prometu nekretninama definitivno jest.
Kolekcionar sam starih predmeta, fotografija, pisama… kojima kreativnošću dodajem novu vrijednost. Odlučila sam svoju strast prema starinama i svoj hobi spojiti sa nekretninama, kako bi svoju kreativnost primijenila na nove izazove. Dogma nekretnine je moj izbor za novi život.
Za svakog klijenta ću se potruditi naći nekretninu koja zadovoljava njegove potrebe i njegove želje.
Možete mi se obratiti sa punim povjerenjem. 

Nekretnine agenta

Prikazano: 1 - 20 od 57 oglas(a)
Stranice: 123
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje